CSunshineE -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Selskap:)

Hei!
I dag har jeg egentlig bare slappet av, men så er det jo fri også da ;) Jeg har ikke så mye å skrive om nå, bortsett fra at jeg skal i selskap til onkel :] Så her er det jeg skal ha på meg:

Smykke:Primark(London)
Kjole:Gina Tricot

Snakkes da:*

 • Please don't stop the music :)

  Hei!
  Jeg satt og kjedet meg og kom plutselig på at det var lenge siden jeg hadde skrevet noe på bloggen nå... Derfor gikk jeg på YouTube og fant åtte sanger jeg liker >.< De ville jeg dele med dere, så kos deg med musikken:
  CevxZvSJLk8 c_jFT38cWHU
  Katy Perry- "Roar"                                         Youth- "Daughter"
   
   rEsTWVNiJsM IcrbM1l_BoI
   Glee (Neon Trees)- "Everybody talks"         Avicii- "Wake me up"
   
  W0f66v5QaL0 gtOV7bp-gys
  ENVY- "Am I Wrong"                                    Robbie Williams- "Candy"

  hzOgyvaBzq4 XuWJ7ZWyw2I
  Maroon 5- "Lucky Strike"                               Jake Bugg- "Two Fingers"
   
  I tillegg til disse sangene så finnes det jo tuuusen andre som jeg liker også,
  som f.eks. Kaizers Orchestra sine sanger ;) Hvilke sanger likte du best?


  Bilde fra Instagram...

  -CSunshineE-
          


 • Hjemme:)

  Nå er jeg jo kommet hjem fra England, men jeg fikk ikke lagt ut innkjøpene fordi internettet ikke funket helt som det skulle;) Men her er det jeg kjøpte:

  Fleece-onepiece:D

  Alt sammen var kjøpt på Primark, Claire's, Dorothy Perkins og Camden market:D Vi var også på en musical,"Billy Elliot":)

  Har du kjøpt noe i høstferien??

  -CSunshineE-
  <3

 • Fremme i England :]

  Nå sitter jeg her i leiligheten i England..Trøtt etter fly, tog og taxi :) Vi har spist på en indisk restaurant ikke så langt borte også;) Klokka var mye allerede da vi kom frem hit, så jeg har ikke handlet noe særlig, enda >.< Men på DutyFree og undergrundstasjonen kjøpte vi jo noe :D

  Selv om klokka er stilt tilbake en time nå, så må jeg bare legge meg;)

  Natta

 • Reiser!

  Nå må jeg gå for jeg skal reise;) Håper det er internett slik at jeg får blogget i England også<3 Har ikke tid til å skrive noe mer nå, så snakkes!!

  Forresten hvis du kjeder deg hjemme, har jeg et tips til deg: gå på YouTube og søk på DIY:) Der er det masse du kan lage;)

  Sees da!

 • England<3

  Jeg vet godt at klokka er mye nå, men jeg vet ikke om jeg kommer til å huske å skrive i morgen eller om jeg får tid til det:D I morgen reiser jeg til England! Gleder meg så utrooolig mye:O Jeg har ikke peiling på om det er internett i leiligheten, så det betyr at jeg kanskje kommer til å blogge og kanskje ikke ;) Shopping blir det nok masse av, garantert, så vi får se om ikke jeg får lagt ut litt innkjøp også :)

  Skal du reise noen plasser i høstferien?
  -Klem fra meg-

 • God morgen<3

  Hei!
  Da var høstferien i gang, ja :) Problemet er bare at jeg ikke har peiling på hva jeg kan gjøre i dag >.< Mange av vennene mine har allerede reist, så de kan jeg ikke være med... Har du noen tips??
  Ellers så var jeg jo i selskap i går, men jeg tok ikke med kamera eller mobil, så jeg har ingen bilder fra det :( Men det var veldig gøy der da;) Vi hadde pakkeleken også. Der vant jeg to slikkepinner og et handlenett fra Søstrene Grene :P I dag sjekket jeg kommentarene mine, og der var det en jente som la igjen en link til en konkurranse som hun håpet både jeg og dere andre ville være med på :D Tror man kunne vinne penger til din egen Halloweenfest...Jeg legger linken her:
  http://dft.ba/-vinnkonkurranse
  Men nå må jeg snart spise frokosten min :]

  Håper du har noen tips til hva jeg kan gjøre;)

  Sees!

 • Høstferie!

  Endelig er det høstferie! Ingen prøver eller noe å stresse med :) Nå gleder jeg meg skikkelig, for vi skal til London i litt av ferien :} Dessverre kan jeg ikke blogge noe nå, skal i selskap... Legger kanskje ut noe senere;)   Snakkes:)

 • CSunshineE

  Hei, jeg er en jente fra byen Haugesund som elsker både dans og musikk. På fritiden spiller jeg fiolin, danser ballett, er med venner og mye annet. Jeg blogger egentlig om alt mulig og håper at du liker bloggen min. Legg gjerne igjen en kommentar★

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits