CSunshineE -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mormor <3

I hele dag har jeg vært med mormor og kost meg utrolig masse! Jeg tenkte jeg skulle vise dere genseren jeg FIKK av mormor fra Bik Bok(var på byen i dag også):

Elsker deg også mormor og kan si det om og om igjen;)


-CSunshineE-
:3

 • By'n :D

  I dag var jeg og mamma på byen og koste oss veldig... Vi gikk først på "Sy med oss" og kjøpte garn til skappelgenser! Etterpå gikk vi på Café Espresso og kjøpte muffins, bolle og milkshake.. (Mamma kjøpte bolle og jeg kjøpte en muffins >.<)

  Ha en fin kveld;)

  -Me again-

 • Valentines Day<3

  God valentinsdag alle sammen! I dag har jeg vært med Lena i klassen min til nå... Vi koste oss hos henne og hadde det gøy :)
  <3 Glad i deg Lena <3
  Hva skal du gjøre/ har du gjort i dag?

  Nam, sjokolade :D Dette hadde mamma lagt på bordet til meg og søsteren min før hun dro på jobb. Vi så det når vi sto opp.Tusen takk mamma, elsker deg!

  SNX

  -CSunshineE-

 • Vinterferie ;)

  Som dere kanskje har merket så har jeg ikke blogget noe nå....Det er siden jeg ikke har hatt så lyst siden det er vinterferie og da vil jeg heller gjøre litt andre ting enn å blogge :) Dette ble ikke noe gøy og langt innlegg akkurat, men vi snakkes!

  Kos dere<3

  -CSunshineE-

 • Nam nam :}

  Nå har jeg laget meg solbærtoddy :D Rosa pulver!
  (kommenter hvis dere ser hva det er bilder av nedenfor solbærtoddyen.
  F.eks: Bilde 1=... Bilde 2=...)

  -CSunshineE-

 • CSunshineE

  Hei, jeg er en jente fra byen Haugesund som elsker både dans og musikk. På fritiden spiller jeg fiolin, danser ballett, er med venner og mye annet. Jeg blogger egentlig om alt mulig og håper at du liker bloggen min. Legg gjerne igjen en kommentar★

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits